Vårens nyheter er her!

Vårens nyheter er her!

Listverk fra Noel and Marquet
Vårens nyheter er her! - Noel and Marquet.
Dekorplate Arc - Noel and Marque

Noël and Marquet har lansert en rekke nye dekorplater og dekorlister som vi nå har gleden av å kunne dele med dere!

Disse nyhetene er ikke lagerførte hos oss, så husk å ta høyde for leveringstiden inn til vårt lager.
nmc logo web LQ

Nye tilskudd til Canelé-serien

Canelé S Flex, Canelé R L og Canele Flex

CANELÉ S veggpanel dekor
Endeavslutning dekorplate Canelé R L - Noel and Marquet
CANELÉ L veggpanel dekor

Dekorplate Canelé S Flex

Dekorplate Canele S Flex - Miljø - WEB
Dekorplate Canele S - Noel and Marquet -

Denne fleksible versjonen av vår populære Canelé S-plate gir deg muligheten til å skape unike og dynamiske designløsninger. Med sin slanke og moderne søyleform gir Canelé S Flex en uimotståelig eleganse til ethvert rom.

Den søylekledde profilen gir et elegant utseende som forstørrer rommet og leker subtilt med proporsjonene til overflaten.

Canelé S Flex
Dekorplate Canele S Flex - Produktbilde - WEB

Dekorplate Canelé R L

Som navnet antyder, ble CANELÉ R L-veggflisen designet for å kombineres med CANELÉ L-veggpanelet.

Den halvsirkulære skjønnheten åpner døren for en verden av kreativitet og variasjon, og harmoniserer perfekt med Canelé L veggpanelet.

Merket med en guide på baksiden, kan denne veggflisen også kuttes i to for å danne flere design og for å utvide utvalget av grafiske muligheter.

CANELÉ R L
NMC_canele-R-L - Dekorplate
Dekorplate Canelé R L - Noel and Marquet
NMC_canele-R-L - Dekorplate

Dekorplate Canelé L Flex

Med den samme imponerende estetikken som sin forgjenger, Canelé L, tar den fleksible modellen interiørdesign til nye høyder av kreativitet og funksjonalitet.

Dekorplaten er et statement-piece som fanger oppmerksomheten og skaper et innbydende og karakterfylt miljø. – En bemerkelsesverdig forandring i proporsjonene til overflaten!

Canelé L Flex
Canelé Flex - Deco Systems

En serie med nye dekorlister

Disse elegante og allsidige dekorlistene er skapt for å gi dine rom en unik touch av stil og raffinement. Utforsk det varierte utvalget av mønstre og teksturer, og la deg inspirere til å skape drømmeinteriøret ditt.

Dekorlister fra Noel and Marquet
Derkorlister og taklist fra Noel and Marquet

WL11
Med sin 5 cm høyde og sofistikerte design gir WL11 et sterkt og klassisk utseende. Perfekt for å dele en vegg i to horisontalt. WL11 tillater myke og naturlige fargeoverganger.

WL12
En klassisk dekorlist med avrundede siluetter som egner seg spesielt godt til å lage veggrammer. Dekorlisten gir et sofistikert og diskret preg.

WL13
Takket være sitt avrundede, enkle og universelle design egner WL13 seg like godt til klassisk som moderne interiør. Denne multifunksjonelle profilen kan brukes som en brystningslist eller som en avslutningsprofil.

En ny serie med dekorplater

Utforsk en verden av moderne eleganse med Noël og Marquets nyeste mesterverk, Arc-serien.

Dekorplate ARC fra Noel and Marquet - WEB
Dekorplate ARC fra Noel and Marquet
Dekorplate ARC fra Noel and Marquet

ARC S
Med sitt avrundede og langstrakte utseende med harmoniske silhuett, bringer dette panelet en umiddelbar følelse av stil til ethvert rom. Inspirert av tradisjonell wainscoting, men med en moderne vri, gir ARC S deg en frisk og sofistikert touch til ditt hjem.

ARC L
Dekorplaten med sine sjenerøse kurver og silkemyke overflate bringer en unik vri til ethvert interiør. Inspirert av “Space Age“-design, bringer det en futuristisk følelse av form, tekstur og farge til ditt hjem.

Du kan velge mellom å bruk dekorplatene hver for seg, eller å kombiner de for å skape fantastiske og unike veggkomposisjoner.

 

Et proft resultat har aldri vært enklere!