FOTLIST (GULVLIST)

Fotlister i hardt materiale fra Deco Systems

Fotlister / gulvlister fra Deco Systems er laget i et hardt og lett materiale for å tåle tøffe påkjenninger på utsatte områder. Lengder på 2 meter, 2,20 meter,  2,44 meter og 3,3 meter gir enkel håndtering og minimalt med svinn. Disse listene tåler vann og litt røffere behandling.

De fleste fotlistene våre er produsert i High density polystyren (HDPS), som er et materiale som ikke blir påvirket av vann/fuktighet og har minimal endring i forhold til krymp og sprekk. Hardhet kan variere, men de fleste listene er like harde som treverk. Vi har noen ekstra harde gjennomfargede lister som brukes på hotell, skoler, barnehager og offentlige bygg, som er ca. 3 ganger hardere (Ultra High Density) enn trelister. Ved å bruke gjennomfargede lister blir kutt og småsår lite synlige. Vi har også et godt utvalg av fleksible fotlister. Disse er produsert i fleksibel polyuretan (PU) og gjør at du kan for eksempel kan liste rundt en buet vegg. Vi kan levere gjennomfargede karm- og fotlister i alle RAL farger for prosjektmarkedet, ta kontakt for minimumsvolum og pris. Sorte lister lagerføres for rask levering.

Hvordan velge lister

– Arkitekturen og stilen på huset, samt din egen interiørstil, bør være med på å bestemme hvilke lister du ender opp med.

– En moderne stil kan understrekes med rettkantede, slette lister, og gjerne listefritt rundt vinduene. Mens til en mer herskapelig stil passer det bra med profilerte, bredere lister og stukkaturlister.

Brede gulvlister får gulvet til å virke større. Samtidig oppleves avstanden mellom gulv og tak som lavere siden listen «stjeler» høyde fra veggen.

Lister i Polystyren har en rekke praktiske egenskaper fremfor treverk; bedre holdbarhet og totaløkonomi. Listene er enkle å håndtere, vekten er lav og derfor raskere å montere, og resultatet er uten sprekker og spikerhull.  Vi leverer også enkelte lister ferdig malt i Bomull (S0502-Y) eller Klassisk Hvit (S0500-N).

Listene monteres enkelt med Adefix lim, som fuger i samme operasjon. Du slipper å tenke på sparkling av spikerhull. Helt enkelt for et penere resultat.

Vareprøver på fotlister kan bestilles inne på hvert enkelt produkt!

Produkter – Fotlister Se alle produkter