FOTLIST (GULVLIST)

Fotlister i hardt materiale fra Deco Systems

Fotlister / gulvlister fra Deco Systems er laget i et hardt og lett materiale for å tåle tøffe påkjenninger på utsatte områder. Lengder på 2 meter, 2,20 meter og 2,44 meter gir enkel håndtering og minimalt med svinn. Disse listene tåler vann og litt røffere behandling.

Alle lister er produsert i Polystyren, som er et materiale som ikke blir påvirket av vann/fuktighet og har minimal endring i forhold til krymp og sprekk. Hardhet kan variere, men de fleste listene er like harde som treverk. Vi har noen ekstra harde gjennomfargede lister som brukes på hotell, skoler, barnehager og offentlige bygg, som er ca. 3 ganger hardere (Ultra High Density) enn trelister. Ved å bruke gjennomfargede lister blir kutt og småsår lite synlige. Vi kan levere gjennomfargede karm- og fotlister i alle RAL farger for prosjektmarkedet, ta kontakt for minimumsvolum og pris. Sorte lister lagerføres for rask levering.

Hvordan velge lister

Tommelfingerregelen er at mørke farger gjør rommet mindre, mens lyse farger gjør rommet større. Velg smale lister til små rom. Bruk lyse farger og minst mulig kontrastfarger. Ved å velge en gulvlist i samme farge som gulvet blir det en større helhet, og gulvet oppleves visuelt som flytende.

Brede gulvlister får gulvet til å virke større. Samtidig oppleves avstanden mellom gulv og tak som lavere siden listen «stjeler» høyde fra veggen.

Lister i Polystyren har en rekke praktiske egenskaper fremfor treverk; bedre holdbarhet og totaløkonomi. Listene er enkle å håndtere, vekten er lav og derfor raskere å montere, og resultatet er uten sprekker og spikerhull.  Vi leverer også enkelte lister ferdig malt i Bomull (S0502Y) eller Klassisk Hvit (S0500-N).

Listene monteres enkelt med Adefix lim, som fuger i samme operasjon. Du slipper å tenke på sparkling av spikerhull. Helt enkelt for et penere resultat.