Veggdekor

Hvordan pynte rommet

Veggdekor er alt fra pyntelister til dekorflis. Dekorplater skaper et unikt uttrykk. Du får et rom som er individuelt på utseende, form og farge. Ønsker du å sette preg ved å liste inn bilder eller la veggen få et preg av luksus? Her er der bare fantasien som setter sperrer. La kreativiteten komme til uttrykk på veggen.

Vi fører alle typer brystningslister, dekorlister, dekorflis og dekorplater. Skap skyggeeffekter, få individuell belysning, sett farge på dekorflisene eller la veggen i seg selv være et uttrykk for individualisme. Mange liker det enkle, andre liker store uttrykk. Sett ditt eget preg på veggen med dekorplater, dekorflis eller pyntelister i Polyuretan. Limes på vegg med Adefix lim slik at man slipper sparkling og pussing.

Panelene fra Deco Systems har relieffstrukturer i forskjellige mønster, og leveres i hvitt. Maler man dem, kommer mønstereffekten fram på alvor! Arstyl dekorplater er laget av Polyuretan, er meget lette i vekt og enkle å beskjære til ønsket størrelse og form. Det skjer stadig nytt på interiørfronten, ny teknologi kombinert med utenfor-boksen-tenkning sørger for nye og spennende produkter. Én av disse er veggpaneler med mønstereffekt. Mal disse i spennende farger, det er nemlig med farge mønstereffekten virkelig kommer frem.

Produkter – VeggdekorSe alle produkter