TAKLISTER

Taklister i vedlikeholdsfritt materiale

Lister i taket er helt ideelt for å sette preg på ditt interiør, men også for å skjule ledninger, sprekker og andre ufullkommenheter. Deco lister er enkle å installere og de holder seg pene år etter år. Stort utvalg av hulkil og profilerte taklister gjør dette til den ideelle kombinasjon av pris og kvalitet!

Deco taklister er produsert i ekstrudert polystyren også kalt PS eller XPS lister eller i polyuretan også kalt PU. Våre PU- og HDPS-lister må ikke forveksles med isoporlister eller plastlister, da Deco lister har en helt annen tetthet i materiale og overflate. Dette gjør at maling av listene blir mye enklere, da de er ferdig grunnet og har en svært god vedheft og ingen fiberreising. Montering er også mye raskere, da disse blir limt opp.

Tåler fukt

Lister i kunststoff er mer stabilt enn treverk og holder seg pent over tid. Du får et penere resultat og mindre etterarbeid da listene holder samme høye kvalitet hele veien og er fri for kvist, og påvirkes ikke av luftfuktighet. Deco listverk er fuktbestandig og passer inn i baderom og områder som har høy luftfuktighet. Listene veier lite og har faste lengder som forenkler både håndtering og transport.

Produkter – Taklister Se alle produkter