LISTVERK

LISTVERK

TAKLIST

Et stort utvalg hulkil og profilert listverk til fornuftige priser. Enkelt å montere og male.

DØR- OG VINDUSLIST

Karmlister, gerikt, dør og vinduslister i materialer som tåler tøff behandling.

STUKKATUR OG DESIGN

Stukkatur og design listverk med presise detaljer og den høyeste kvalitet.

FOTLISTER

Fotlister og gulvlister i harde materialer.

INDIREKTE BELYSNING

Indirekte lys er nøkkelen til denne koselige følelsen.

BRUKSOMRÅDE

Funksjonen med lister er normalt å skjule glipper og overganger, samt å være dekorative. Velger du Deco lister vil du også få en rekke egenskaper som gir store fordeler når det kommer til montering, holdbarhet i forhold til krymp og sprekk, samt penere resultat. Dette gir deg en høyere standard og er en av grunnene til at vi har så mange fornøyde kunder. Listene må ikke forveksles med isoporlister eller plastlister, da disse listene har en helt annen tetthet i materiale og overflate. Maling av disse listene er også mye enklere for de har en svært god vedheft og ingen fiberreising. Listene er er fuktbestandig og passer inn i baderom og områder som har høy luftfuktighet.

Deco lister tillater deg å sette karakter på tak og vegger, fremheve stil og høyde, leke med lys i tillegg til å løse praktiske utfordringer.

PRODUKTFORDELER

PENERE RESULTAT

Lister i kunststoff er mer stabilt enn treverk og holder seg pent over tid. Du får et penere resultat og mindre etterarbeid da listene holder samme høye kvalitet hele veien og er fri for kvist, og påvirkes ikke av luftfuktighet.

ENKELT OG PRAKTISK

Produktene installeres raskt og nøyaktig av fagfolk, eller gjør det selv etter enkle monteringsanvisninger. Listene veier lite og har faste lengder som forenkler håndtering og transport.

HØY KVALITET

Deco listverk er produsert av NMC i Beliga som er den ledende produsenten av lister i kunstmaterialer. Lister fra NMC holder høyest kvalitet og har og de beste løsningene for miljøet.

HOLDBART

Deco lister er fuktbestandig og passer inn i baderom og områder som svømmehaller, hotell og offentlige bygg. Produktene for vegg og gulv er laget i materialer som tåler tøff bruk.

DU SPARER PENGER

Sammenlikner du sluttresultat mot treverk, mdf og gipslister ut i fra en høy standard uten synlig spikerhull, og etterarbeid sparer du penger ved å velge Deco listverk.

Lyst til å vite mer om hvorfor du bør velge lister fra Deco Systems?

Les mer her:
Hvorfor velge Deco lister