BJELKER

Synlige takbjelker kan være drømmen for mange, men vi er ikke alle forunt å ha gamle ærverdige hus, med flotte rustikke bjelker. Eller massive eikestokker fra fordumstider.

Naturtro bjelker i taket, for lune interiør.

Nå relanserer vi våre dekorative bjelker laget i polyuretan, slik at alle kan få tilgang til slike. Dette er om du enten bor i en bygårdsleilighet, eller om det er et moderne nyere hus.

Disse takbjelkene er så lette og enkle å montere. Du kan selv skape et lunt interiør i det rommet du selv måtte ønske. Om det er i stuen, på et landlig rustikt kjøkken, eller i et baderom med en avslappende atmosfære. Disse dekorbjelkene vil garantert gi rommet et ekstra løft.

I tillegg finnes det dekorbånd, og pynteklosser som gjør at du virkelig kan boltre deg i uttrykk og stil. Dessuten er det ikke bare i tak disse bjelkene kan benyttes, men mulighetene er mange. Sjekk ut galleriet vårt for flere idéer.

Fordi bjelkene er hule, kan de brukes til å skjule for eksempel rør og andre installasjoner

Takbjelkenes egenvekt er lav, noe som gjør de enkle å montere med bare lim, og ikke minst å frakte til det rommet du ønsker å ha de i.

Produkter – BjelkerSe alle produkter

-21%

kr 387 /m

Opprinnelig pris var: kr 978.Nåværende pris er: kr 774.
-21%

kr 373,7 /m

Opprinnelig pris var: kr 1 416.Nåværende pris er: kr 1 121.