ROSETTER

FREMHEVER HUSETS STIL OG KARAKTER

Rosetter i større eller mindre rom og med moderne belysning eller klassiske lysekroner fremhever boligens særpreg. Deco-rosettene med sin svært høye kvalitet og detaljer er det nærmeste man i dag kommer gipsrosetter.  Alle vegg- og takrosetter er belagt med en egen folie og primer som gjør overflaten til den beste på markedet blant rosettene produsert i polyuretan.

Takrosetter og lister er kommet til heder igjen og ses som et stort pluss ved boligen. De er viktige deler av gamle leiligheters “klassiske detaljer”. Noen assosierer takrosetter med bestemors fornemme stue eller gamle franske filmer, men nå finnes det rosetter som er alt annet enn gammeldagse. Takrosetter finnes nå både i nye materialer og design som gjør dem mer aktuelle i dagens moderne interiører. Den nyskapende designen gir stor frihet og en rekke muligheter for belysning.

Materialet skiller seg også ut fra det mange forbinder med takrosetter. Deco rosettene er laget i Polyuretan, noe som gjør designrosettene både lettere og rimeligere enn de tradisjonelle takrosettene av gips.

Mange muligheter

Designrosettene kan benyttes som en ordinær takrosett med lampe/krone under. De kan også kombineres med downlights, eller LED hvor valgene blir store både med tanke på utforming og farge.

– Rosettene kan også stå alene på vegg eller i tak, og tåler alle interiørmalinger for dem som vil gi dem enda mer særpreg. Rosetten er ingen lampe i seg selv, og lyset den vil gi og styrken på dette er helt opp til brukeren selv.

Moderne design

Moderne designrosetter finnes i to figurer og to formater og passer for eksempel inn i et moderne hjem, eller i et offentlig interiør. – Rosettene passer svært godt inn i offentlige miljø, butikker, restauranter, hotell, men det er sikkert noen som kan ønske å ha disse hjemme også, dersom det passer inn med resten av stilen. Ganske mange har jo en litt mer funkis og minimalistisk stil i dag, og disse rosettene skiller seg derfor mye ut fra våre tidligere mer tradisjonelle takrosetter fra eldre dager. De moderne rosettene passer også inn blant de mer moderne veggdekorplatene fra Deco Systems.

Se Deco Rosetter her

Galleri rosetter (klikk på bildet)

Enkel montering med
deco rosetter