ROSETTER

FREMHEVER HUSETS STIL OG KARAKTER

Rosetter kan kombineres med både moderne belysning og klassiske lysekroner for å fremheve boligens unike særpreg

De passer like godt i større som i mindre rom, og skaper en elegant atmosfære uansett plassering. Deco Rosetter, med sin svært høye kvalitet og detaljer, er det nærmeste man kommer tradisjonelle gipsrosetter i dagens marked.
 
Rosettene er laget i materialet polyuretan, som både veier mindre og koster mindre enn gips. Dette gjør at produktene er svært enkle å montere. Vi tilbyd en rekke vegg- og takrosetter som er belagt med en spesiell folie og primer som gir en overflate av ypperste kvalitet, det beste blant rosetter produsert i polyuretan.
 

Design og uttrykk
Rosetter og dekorlister, kjent for å være viktige elementer i gamle leiligheters klassiske detaljer, har fått en ny vår!  Tidligere assosiert med bestemors stue eller gamle franske filmer, men i dag finnes rosetter som er alt annet enn gammeldagse. Nå får du rosetter i både klassisketidløse eller moderne design. 

Med nyskapende design og nye materialer, er de derfor også perfekte for dagens moderne interiører. Moderne designrosetter kommer i forskjellige figurer og formater som passer både i moderne hjem og offentlige miljøer som butikker, restauranter og hoteller
 
Belysning
Å fremheve rosetten med moderne belysning eller en lysekrone setter virkelig rosetten i fokus, og Deco rosetter gir deg stor frihet til å eksperimentere med ulike belysningsløsninger. De kan kombineres med lamper, lysekroner, downlights, eller LED, noe som gjør det enkelt å skape et unikt uttrykk i hjemmet.

Oppdag hvordan disse elegante og stilrene rosettene kan forvandle ditt hjem med en tidløs, klassiske eller moderne sjarm!

Se Deco Rosetter her

Galleri rosetter (klikk på bildet)

Rosett forsidebilde fra Deco Systems

Enkel montering med
deco rosetter

Produkter – RosetterSe alle produkter

-5%
Opprinnelig pris var: kr 583.Nåværende pris er: kr 555. STK
-38%

kr 848 /m

Opprinnelig pris var: kr 1 357.Nåværende pris er: kr 848.
-34%

kr 545 /m

Opprinnelig pris var: kr 825.Nåværende pris er: kr 545.
-15%
Opprinnelig pris var: kr 226.Nåværende pris er: kr 193. STK
-13%
Opprinnelig pris var: kr 231.Nåværende pris er: kr 201. STK
-55%
Opprinnelig pris var: kr 1 899.Nåværende pris er: kr 847. STK
-39%

kr 421 /m

Opprinnelig pris var: kr 693.Nåværende pris er: kr 421.
-9%
Opprinnelig pris var: kr 213.Nåværende pris er: kr 193. STK