LISTEFRITT

Listefritt – listefrie dører og vinduer

Listefritt er siste trenden i boligmarkedet. For å hjelpe til med å få et strålende resultat har Deco Systems funnet opp en Smygplate som alltid har 90 graders vinkel og er klar til maling etter montering. Deco ferdig smygplate erstatter karmlister og foring, og gir deg et solid støpt hjørne for listefri vindu og dør. Du slipper gipsplater eller gipsforing, vinkeljern og sparkling, noe som er veldig tidsbesparende.

Deco Smygplate leveres i størrelsene; 55×300 mm og lengde på 2,4 meter (LS2), 55×220 mm og lengde på 2,4 meter/3,5 meter (WS1) eller dørmodellen 55×70 mm og lengde på 2,2 meter (WS2). Profilen kappes ned til ønsket mål som foring. Ut på vegg skrues profilen i stender mot gipsplate. Overgang Deco plate og gips strimles og sparkles på vanlig måte i henhold til NS-3420.

PRODUKTFORDELER

  • Deco Smygplate gir deg et stabilt støpt hjørne som ikke sprekker
  • Mindre varmetap rundt vinduer og dører – Lambdaverdi 0,039 / 0,050
  • Produktet tåler fuktighet fra blomsterpotter
  • Rask montering og mye mindre sparkling og pussing

Produktet er utviklet og laget for Norsk Byggestandard og er hardere enn gips. Deco Smygplate er å anse som «diffusjons tette», det vil si at plast skal kuttes der den kommer ut mellom yttervegg og på foringsvegg, og avsluttes med en dampsperretape.

Rask montering og mindre etterarbeid – En problemløser for byggbransjen.

Deco Smygplater fra Deco Systems

WS1 – 55×220 millimeter * WS2 – 55×70 millimeter * LS1 – 55×300 millimeter

Produkter – Listefritt Se alle produkter