Effektivt og tidsbesparende!

LISTEFRITT

Boligmarkedets ferskeste trend!

For å påse et strålende listefritt resultat har Deco Systems utviklet Deco Smygplate. Et solid og ferdig støpt hjørne, som er svært enkelt å montere og sikrer deg et perfekt 90 graders hjørner, hver gang. 
– En listefri løsning for både dør og vindu, uten gipsplater, gipsforing, vinkeljern og sparkling.

.
Reduserer varmetapet med opptil 20%

Ny rapport fra Norconsult avdekket at Deco Smygplate kan redusere varmetapet fra kuldebroer rundt vinduer med så mye som 16% til 20%. Dette er en betydelig reduksjon, som bidrar til redusert varmetap fra bygningskroppen. Deco Smygplate har derfor vist seg å være en gamechanger for energieffektivitet. Les mer her!

 

Spar tid og penger
.

PRODUKTFORDELER

Deco Smygplate gir deg et stabilt støpt hjørne som ikke sprekker

Redusert varmetap fra kuldebroer rundt vinduet med opptil 20%
       –  Lambdaverdi 0,039 / 0,050

Produktet tåler fuktighet fra blomsterpotter

Rask montering og mye mindre sparkling og pussing

 

Produktet er utviklet og laget for Norsk Byggestandard og er hardere enn gips. Deco Smygplate er å anse som «diffusjons tette», det vil si at plast skal kuttes der den kommer ut mellom yttervegg og på foringsvegg, og avsluttes med en dampsperretape.

Rask montering og mindre etterarbeid

EN PROBLEMLØSER FOR BYGGEBRANSJEN

Deco Systems har levert prosjekt varer til det norske markedet siden 2004. Vi er kjent for raske leveranser over hele landet til avtalt tid og sted. Enten du velger å sette jobben bort eller gjøre den selv, gir våre produkter gir deg merverdi og besparelser i form av redusert arbedis tid, og lavere kostnader med utbedring i ettertid. 

Vi kan vise til dokumenterte besparelser ved levering til prosjekt. Enten du velger å sette jobben bort eller gjøre den selv, gir våre produkter gir deg merverdi og besparelser i form av redusert arbedistid, og lavere kostnader med utbedring i ettertid.

 

STATISTIKK

Flere og flere oppdager at det er enkelt å få listefritt hjemme. Her er det noen tall på hvor mye smygplater som har gått ut fra oss.

Deco Smygplate WS1 ferdig montert!

Deco Smygplate leveres i størrelsene; 55×300 mm og lengde på 2,4 meter (LS2), 55×220 mm og lengde på 2,4 meter/3,5 meter (WS1) eller dørmodellen 55×70 mm og lengde på 2,2 meter (WS2). Profilen kappes ned til ønsket mål som foring. Ut på vegg skrues profilen i stender mot gipsplate. Overgang Deco plate og gips strimles og sparkles på vanlig måte i henhold til NS-3420.

Listefritt - Prosjektside
Prosjekt

SALTBRYGGA

På Saltbrygga Otium i Larvik har Seltor oppført 40 nye leiligheter for Alfa Eiendom. Alle leiligheter med listefrie vinduer og balkongdører. Innerdører ble montert med Deco karmlister.

Deco Smygplater ble valgt som løsning for listefrie vinduer og balkongdører.

Alle innerdører er montert med Deco karmlister, uten synlige spikerhull. Listene er gjennomfarget hvite og ferdig malt i klassisk hvit NCS-S0500N.

Deco Systems leverer produkter godkjent for både BREEAM og Svanemerkede prosjekt.

SMYGPLATER

SMYGPLATE LS2

55x300x2400MM

SMYGPLATE WS1

55x220x3500MM

SMYGPLATE WS1

55x220x2400MM

SMYGPLATE WS2

55x70x2200MM