Stilfulle mønstre og farger

SPILEVEGG AV DECO SPILER

Utforsk en verden av designmuligheter med spileplater fra Deco Systems. Våre spilepaneler tilbyr en elegant og moderne måte å transformere dine rom, enten det er hjemme, på kontoret eller i kommersielle omgivelser. Skap unikhet, struktur og stil med våre kvalitetsprodukter.

Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Bruk de i en nisje, som en dekorvegg, en sengegavl, bak en TV, i trappeoppgangen eller i taket. Ønsker du å avslutte midt på en vegg, løses dette enkelt med våre endeavslutningslister venstre og høyre side. Disse finner du link til inne på hver av spilepanelene.

Et rimligere alternativ

HVORFOR VELGE VÅRE SPILEPANEL?

Stort utvalg – tilgjengelige i forskjellige mønstre, farger og størrelser.

Høy kvalitet –  produsert i HDPS som er et hardt kunstmateriale. PolyForce® og ScratchShield®-teknologien gjør at overflaten er motstandsdyktig mot støt og riper. Dette er med på å sikre lang levetid, holdbarhet og minimalt vedlikehold. 

Enkel Montering – lav egenvekt og faste lengder på 2m og 2,7m gjør dem håndterbare. Panelene limes og kan kappes med vanlig kapp- og gjærsag.

Naturtro overflate – designet i henhold til interiørdesigntrendene. Overflaten gir et naturlig mønster og en trestruktur som gjør at spilepanelene ser svært naturlige og estetiske.

Grunnet overflate – vi har også paneler som kommer ferdig grunnet som kan overmales med ønsket farge og glans. Panelene er perfekte dersom du ikke liker de sorte mellomrommene som trespiler har, men ønsker en hel farge.

Tåler fuktighet – materialet svulmer ikke opp selv i direkte kontakt med vann. Deco spilepanel er ideelle for rom med høy luftfuktighet, som kjøkken og bad.

Få inspirasjon hos Deco Systems

SHOWROM

Velkommen til Norges mest imponerende og inspirerende showrom, hvor hvert hjørne puster liv i dine interiørdrømmer. Utforsk en symfoni av stil, kreativitet og unikhet idet våre produkter tar form og forvandler ethvert rom til en visuell og følelsesmessig opplevelse.

Enten du er en profesjonell designer, en erfaren håndverker eller bare en lidenskapelig interiørentusiast, har vi skapt dette showrommet for deg.

Er du interiørkonsulent eller arkitekt?

Du som arbeider som sertifisert interiørkonsulent eller arkitekt, er hjertelig velkommen til å kontakte oss om muligheten til å få en større boks eller et display med prøvebiter å vise til kundene dine eller å ha i et showroom. Send oss e-post på post@decosystems.no.

Vareprøver
Inne på produktene våre finner du en bestill prøvebit knapp som legger prøvbiten i handlekurv for deg.

 
 

SPILEPANEL

SPILEPANEL L0102

1,2x12x270cm

SPILEPANEL L0103

1,2x12x270cm

SPILEPANEL L0104

1,2x12x270cm

SPILEPANEL L0105

1,2x12x270cm

SPILEPANEL L0202

1,21×12,1x270cm

SPILEPANEL L0101

1,2x12x270cm

SPILEPANEL L0201

1,2×12,1x270cm

SPILEPANEL L0301

2×11,5x270cm

SE ALLE SPILEPANELENE HER -->