VEGG- OG DEKORLIST

Vegg- og dekorlister i vedlikeholdsfritt materiale

Vegg- og dekorlister er helt ideelt for å sette preg på ditt interiør, og gi nytt liv til veggene i boligen. Deco listverk veier lite, og er svært enkle å kappe og montere. Listene holder seg også pene år etter år, som gjør at du får et langvarig proft resultat.

 

Deco vegg- og dekorlister er produsert i stabilt High Density Polystyren materiale, også kalt HDPS. Dette må ikke forveksles med isoporlister eller plastlister, da Deco lister har en helt annen tetthet i materiale og overflate. Dette gjør at maling av listene blir mye enklere, da de er ferdig grunnet og har en svært god vedheft og ingen fiberreising. Montering er også mye raskere, da disse blir limt opp.

Lister i kunststoff påvirkes helle ikke av fuktighet, og tåler store temperatursvingninger. Disse listene er med andre ord mer stabile enn treverk og holder seg pent over tid. Du får et penere resultat og mindre etterarbeid da listene holder samme høye kvalitet hele veien og er fri for kvist. Listene veier lite og har faste lengder som forenkler både håndtering og transport.

Galleri vegg- og dekorlist (klikk på bildet)

Produkter – Vegg og dekorlister Se alle produkter