HVORFOR VELGE DECO LISTVERK

LISTVERK FRA DECO SYSTEMS HAR EN REKKE FORDELER FREMFOR LISTVERK I TRE OG MDF.

Listverk i tre har store variasjon i selve treverket og kvaliteten på dette. Fuktighet i treverk fører til krymp i gjæringer og skjøter. Lang tørketid og kvistlakk er nødvendig før montering, samt sparkling av spikerhull og utbedring i etterkant. Ved normal bevegelse i huset vil også trelister fort sprekke i overgang mot tak og vegg. Dette krever mye etterarbeid og gir høyere kostnader på kort og lang sikt. Jo større listene er jo mer utsatt er de for problemer.
 
Alt dette slipper du å tenke på med listverk fra Deco Systems.
 
Deco Listverk gir store fordeler da de er produsert i nye moderne og stabile materialer som holder 1. kvalitet hele veien gjennom. Ved at listen hel-limes mot tak og vegg fuger man enkelt bort ujevnheter, samt at listene er fleksible nok til å ta opp bevegelser i bygget. Du trenger heller ikke tenke på kvistlakk eller grunning da listene er klare til å overmales med en gang du henter dem i butikken. Listene har svært god vedheft og ingen fiberreising i materialene. Dette gjør maleprosessen til en lek, og gir et pent resultat som varer år etter år. Faste lengder gjør transport enkelt og montering går også raskere. Velger du listverk i større profiler, samt stukkaturlister, blir besparelsen ennå større.
 
Deco lister gir deg store besparelser enten du skal beliste et helt boligprosjekt eller en eldre ærverdig villa hvor det arkitektoniske står i fokus.

Opplev fordelene med Deco listverk

Lette materialer og faste lengder gjør montering enkelt. Listen hellimes langs vegg og tak. Dette sikrer en tett forbindelseuten luftlekkasjer.
Ingen avvik i materiale. Gir et varig og pent resultat. Enkelt å male. Svært god vedheft og ferdig grunnet materiale med høy tetthet.
Svært høy presisjon på alle profiler. Monteres og fuges enkelt med tilhørende lim.
Ingen sparkling av spikerhull, eller kvistlakk nødvendig. BREEAM Miljødokumentasjon.
Kuttes med vanlig gjerdesag uten flising av skjøter.

Listene er pakket i esker for enkel transport, og sikker lagring.

Visste du at
• Deco lister isolerer og sparer deg for strøm
• Deco lister reduserer sprekker langs tak og vegg
• Deco lister tåler fukt
• Deco lister er 100% resirkulerbare og et godt valg for miljøet