Hvorfor lime listene?

I dette innlegget gir vi deg 4 gode grunner til hvorfor du bør bruke lim!

Hvorfor lime listene? - Deco Systems Lim vs. spiker

Å lime listene er en klok investering for enhver kunde som søker et langvarig og estetisk tiltalende resultat.

 

4 gode grunner til hvorfor du burde lime listene:

  1. Sømløs estetikk: Ved å lime listene fuger du i samme operasjon, noe som resulterer i svært pene og sømløse overganger. Dette skaper et inntrykk av profesjonalitet og kvalitet, og gir et helhetlig utseende til rommet.
  2. Ingen spikerhull: Ved å bruke lim istedenfor tradisjonelle festemetoder som spiker, eliminerer du utfordringen med spikerhull. Dette gir et mer polert utseende og minimerer behovet for overflatebehandling
  3. Tids- og kostnadsbesparelse: For deg som ikke liker spikerhull i listene, er derfor liming en mer tids- og kostnadseffektiv løsning. Da sparer du deg for alt etterarbeidet både sparkling og overmaling av stygge spikerhull.
  4. Enklere installasjon: Ved å bruke lim kreves det kun en skjellet-pistol som verktøy. Limet vårt er mykt og enkel å jobbe med, og sikrer et godt feste mellom monteringsoverflatene. Dette resulterer i en veldig brukervennlig monteringsprosess som kan utføres av de fleste, selv de med begrenset erfaring innen snekring eller oppussing.

Her kan du se Morten montere både gulvlister og spilepanel på 1 – 2 – 3!

Det tok Morten noen få minutter å montere både fotlister og spilepanel på showrommet vi fikk tildelt for denne monteringen. 

Som du kan se på videoen så er limet mykt og enkelt å jobbe med. Det trenger heller ikke å bli perfekt påført. Blir det litt overskytende lim så fjernes det helt enkelt med en fuktig klut eller svamp.

Og resultatet, det blir TIPP TOPP!

 

Et proft resultat har aldri vært enklere!