INDIREKTE BELYSNING TILDELT RED DOT DESIGN AWARD FOR IL-PROFILER

Indirekte belysnings-profilene IL5, IL6, IL7 MEMORY, IL8 og IL9 MEMORY har blitt belønnet for sin unike design med utmerkelse fra Red Dot Award: Product Design 2020.

SE FILMEN HER

Puristiske designprofiler fra NOËL & MARQUET kan brukes – alene eller i kombinasjon med LED-lys for indirekte belysning.

De fem profilene av den belgiske designeren Michaël Bihain møter den moderne tiden. De er puristiske, enkle og perfekt proporsjonerte. Takket være et lite hakk på baksiden, kan de utstyres med LED-strips og dermed brukes som indirekte belysningsløsninger.

NOËL & MARQUET DESIGNER INDIREKTE BELYSNING

Spesielt verdt å nevne er de to profilene med “Memory” -design (IL7 og IL9). Her har den anerkjente designeren Michaël Bihain integrert det formelle språket i historiske dekorstrimler i nye minimalistiske og designorienterte lysprofiler.

Den minimalistiske blir mer til stede og det eksisterende er smart modernisert.

Kvalitet laget i Belgia

Polyuretanskum med høy tetthet, er materialet for disse høykvalitets designproduktene fra NOËL & MARQUET. Profilene er produsert i Eynatten, Belgia, i samsvar med de høyeste kvalitets- og miljøstandardene.

Profilene passer like godt i det private hjem eller forretningsområder, takket være utmerket brannbeskyttelse.

Profilenes klare geometriske former gjør det mulig for arkitekter og interiørarkitekter, designere, dekoratører, malere å bruke dem på en rekke måter, og dermed skape en ny og unik designverden for nybygg og renoveringer. Spesielt ettersom profilene også oppfyller de strenge kravene til brannklasse Bs-2, d0.