Skap drømmehjemmet med Deco Dekorplater og -fliser!

Dekorplater og dekorfliser Deco Systems

Skap drømmehjemmet med
Deco Dekorplater & dekorfliser

 

Deco Dekorplater og -fliser gjør det mulig å sette sammen helt unike kombinasjon, og gi boligen et uttrykk ulikt alle andres.

Noen liker det enkle, mens andre liker det ekstravagante!
Med Deco Systems sine Deco Dekorplater og -fliser kan du sette akkurat det uttrykket du ønsker på veggene, enten det er klassisk, moderne, enkelt eller esktravagant!

Se våre dekorelementer!
Dekorsplate indirekte belysning Deco Systems

Den siste tiden er det også blitt svært populært å kombinere dekorelementene med indirekte belysning, for å skape stilige skyggeeffekter og unike fargespill på veggene.

Med Deco Dekorplater og -fliser er det kun fantasien som setter grenser. Kombiner dekorelementer, farger, glansgrader og belysning og la kreativiteten komme til uttrykk på veggene!

Deco Dekorplater og -fliser monteres på 1-2-3!

 

Både dekorplatene og dekorflisene er svært enkle å montere, og på kort tid kan man gi veggene nytt liv. Disse limes på vegg med Adefix Pluss lim, sparer deg for både sparkling og pussing av spikerhull.

  1. Marker ønsket plassering på veggen!
  2. Påfør Adefix Pluss lim på baksiden av dekorelementet!
  3. Trykk på plass dekorelementet på markert område på veggen!
Dekorplate Flower Miljøbilde 2 (1)

Her kan man leke seg med ulike fasonger, farger og glansgrader!
Både dekorplatene og dekorflisene kommer ferdig grunnet og klare til å males. De males hovedsakelig med vannoppløselig maling, men kan også lakkeres med vannløselig lakkering. Disse kan også males eller lakkeres både før og etter montering.

Deco Decorplater og -fliser kan også brukes til å dekorere taket!

Leke deg med ulike fasonger, farger
og glansgrader!

Både dekorplatene og dekorflisene kommer ferdig grunnet og klare til å males. De males hovedsakelig med vannoppløselig maling, men kan også lakkeres med vannløselig lakkering. Disse kan også males eller lakkeres både før og etter montering.

 

Dekorplatene og dekorflisene er hovedsakelig beregnet for bruk på vegg, men fungerer også godt til dekorering av taket dersom du skulle ønske det!

Dekorplate Liquid
Dekor indirekte belysning Deco Systems
Dekorplate Pyramid miljø Deco Systems
Dekorflis Puzzle miljø Deco Systems

Vi fører alle typer brystningslister, dekorlister, dekorflis og dekorplater!

Panelene fra Deco Systems har relieffstrukturer i forskjellige mønster, og leveres i hvitt. Maler man dem, kommer mønstereffekten fram på alvor! Arstyl dekorplater er laget av Polyuretan, er meget lette i vekt og enkle å beskjære til ønsket størrelse og form.

La deg inspirere av ARSTYL Wall Panels!

 

Et proft resultat har aldri vært enklere!