Deco Systems med listefrie løsninger ved nye Lofoten Brygge

Deco Systems AS ønsker å være en bidragsyter til å utvikle bygge bransjen i en mer effektiv, og miljømessig riktig retning. Vi leverer listefrie løsninger, innkassingsystemer for rør og ventilasjonskanaler, gjennomfarget listverk, samt dekorprodukter som rosetter, søyler, veggdekor etc. Alle våre produkter tåler fuktighet.

Prosjektleder: Johnny Hoff
Nettside: decosystems.no

Ved Lofoten Brygge kan du bo midt i et ferieparadis

Foto:(c) Steven Henriksen /Nordfra.no

av Næring i Nord 9. april 2021 – Annonseinnhold

Den er obligatorisk for besøkende og en fryd for de fastboende. På Lofoten Brygge kan du leve hverdagen din en etasje over kaipromenaden i Svolvær.

Det er kjent som ett av de mest attraktive stedene i hele Nord-Norge. Det er ikke uten grunn. Sjarmerende byliv kombinert med panoramautsikt over innseilinga til Lofotens hovedstad gjør at kaipromenaden i Svolvær topper listene over Nord-Norges mest gjestmilde steder.

Ved Lofoten Brygge kan du bo midt i et ferieparadis. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Et fenomen

Siden tidlig 90-tall har kaipromenaden blitt utvidet og utviklet. Den sjøvendte bystripa har siden utbyggingen av nabobygget “Thorshavn” utviklet seg til å bli et fenomen, viden kjent også utenfor Svolvær og Lofoten. Nå er det skapt et boligkompleks verd å skrive hjem om på den eneste gjenværende bygge-tomta på området.

Ved Lofoten Brygge kan du nyte hverdagen langs bryggekanten i Svolvær. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Som nær nabo til den etterhvert så kjente kaféen “Bacalao” er Lofoten Brygge en del av livet langs bryggekanten i Svolvær. Nå kan du drikke morgenkaffen din akkurat her, hver eneste dag. Et steinkast fra torget, med havet, fjellene og et pulserende byliv som nærmeste nabo, er et boligkompleks med 14 nye selveierleiligheter bygget og allerede begynt å fylles med liv.

Se video fra Lofoten Brygge under:

Video: (c) Stian Aasegg /Nordfra.no

På taket av Lofoten Brygge

DSN Entreprenør fra Lofoten har sin signatur på store deler av kaipromenaden, men dette er et bygg som på mange måter skiller seg ut, og legger til rette for next level sjøvendt boligliv. 

– Arkitekturen er annerledes, og takterrassen er spesiell. Det er ikke så mange bygg i regionen der du kan ta med deg kohorten opp på taket og nyte havet og sola. Med plass til 3-4 forskjellige grupper kan flere familier ha plass til besøk på en fin sommerdag, sier  Steven Henriksen i DSN Entreprenør.

På taket av Lofoten og Lofoten Brygge. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Et godt samarbeid mellom byggherre, arkitekt og entreprenør sikrer gjennomtenkte og fleksible leiligheter. Arkitekten har planlagt prosjektet slik at alle leilighetene får sol på balkongen – hvor lange late sommerdager kan nytes med fjell og hav så langt øyet kan se.

– Vi er svært tilfredse med samarbeidet gjennom hele byggeperioden og håper kjøperne av leilighetene er fornøyde med deres nye hjem.

BYGGHERRE CETHO EIENDOM

Trivsel og storslått utsikt fra Lofoten Brygge. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Trivsel og storslått utsikt

Mange av leilighetene er allerede solgt, og de nye beboerne har funnet seg godt til rette. 

– Tilbakemeldingene er veldig gode. De er strålende fornøyd med sluttprodukt og vi er veldig stolt over resultatet, sier Henriksen.

Felles for alle leilighetene er balkong og storslått utsikt over Svolvær havn, fjell så langt øyet kan se, balkong med gode solforhold, gjennomtenkt planløsning i moderne og praktisk utforming. Fra nette to-roms på 59 kvadratmeter til fireroms á 147 kvadratmeter. 

Ved Lofoten Brygge kan du ta heis ned til kafélivet. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Heis til kafélivet

Boligene går over fem etasjer med parkeringskjeller i underetasje, med heis direkte ned til bilen eller kafélivet på Bacalao. Et steinkast unna finnes et utvalg av kaféer og restauranter, og dagligvarehandel, butikker og treningsstudio ligger en rusletur unna. 

Vakker og barsk natur i kombinasjon med kafeèr og byliv i Svolvær. Foto: (c) Stian Aasegg /Nordfra.no

For dem som foretrekker å bryne seg på naturen – ikke bare se på den – er turløypene og fjellene rett innenfor rekkevidde. Vågan kommune er kjent for naturskjønne omgivelser, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår for barn og unge.

– Uansett hvilken livsfase du er i, skal leilighetene være praktiske. Felles for leilighetene er en arealeffektiv planløsning med gode lysforhold, store glassflater og moderne utforming. Kvalitet i materialvalg og løsninger gir godt utgangspunkt for din egen drømmebolig, avslutter Henriksen hos totalentreprenør DSN.