Vi leverer nå “ferdig precut”!

Precut

Vi har investert i nytt kappeanlegg
og leverer nå “ferdig precut” til prosjekt!

Vi har tilrettelagt alle ledd for en enkel og rask montering av løsningene våre!
Vi leverer nå produktene ferdig precut for å minimere avfall på byggeplass, og leveres også ferdig pakket og merket i miljøvennlige esker pr. leilighet eller enhet.

 

Deco Systems - Leveres ferdig pakket i miljøvennlige esker merket pr leilighet
Deco Smygplate - Listefritt vindu og Listefri dør

Dette gjelder selvøflgelig også for bestselgeren vår!

 

Deco Smygplaten, for listefrie fører og vinduer, leveres nå ferdig precut for å minimere avfall på byggeplass, og leveres også ferdig pakket og merket i miljøvennlige esker pr. leilighet eller enhet.

 

Les mer om Deco Smygplaten!

 

Viktig å bidra til å minimere klimasutslippene fra byggebransjen!

Byggebransjen står for en veldig stor andel av klimautslippen og har derfor stort fokus på optimalisering av prosesser og minimering av svinn og andre miljøpåkjennelser.


“Alle monner drar” og vi ønsker selvfølgelig å bidra i så stor grad som mulig til denne positive utviklingen. Ved å levere produktene ferdig precut og ferdig pakket i miljøvennlige esker merket til hver enhet eller leilighet, bidrar vi til enklere og raskere montering og redusert avfall på byggeplasser.

Reinsletta allé Deco Systems

Tilbudet har blitt tatt veldig godt imot av bransjen!

Til boligprosjektet Reinsletta allé leverte Deco Systems sin listefrie løsning, Deco Smygplaten, ferdig precut til alle 52 leilighetene.

Smygplatene ble ferdig pakket og levert i miljøvenlige esker som var merket til hver enkelt leilighet, slik at Deco Smygplatene raskt kom til sin rette plass på byggeplassen.

Les mer om prosjektet Prosjekt Reinsletta allé!

Se også profilen vår på Produktfakta.

 

Et proft resultat har aldri vært enklere!