Om oss

Deco Systems - Norsk importør av NMC Listverk og dekorasjons produkter


Deco Systems AS er eksklusiv importør og leverandør av NMC listverk, rosetter, søyler, takbjelker og fasadedekor for bolig og prosjektmarkedet. Vi fører et stort utvalg profilert taklist, gulvlist, vindu og dørlister, samt stukkatur og dekorasjonslister for vegg og tak. Deco Systems produkter blir i dag benyttet til alt fra eneboliger til store kontor og leilighetsprosjekt. Stadig flere oppdager fordelene med listverk fra Deco Systems.

Deco Systems ble etablert 2003, og har sitt kontor og lager i Sandefjord. Hit kommer ukentlige vareleveranser fra NMC i Belgia som distribueres via våre landsdekkende forhandlere i hele Norge. Alle våre produkter blir produsert av det belgiske selskapet NMC Sa. som er markedsledene innen sitt felt, og den største aktøren i dette markedet med forhandlernett i over 137 land på verdensbasis. NMC er kjent for sine innovative løsninger med kvalitet i alle ledd og et svært omfattende miljøprogram. Dette gjør dem også til den ledende produsenten innenfor produkter frie for cfc/kfk avgasser, og innhold som ikke er tilatt i henhold til Norske miljøkrav.

Vi i Deco Systems tror på innovative produkter i stabile, og holdbare materialer som forenkler din hverdag nå og i fremtiden.
Hos Deco Systems vil du møte kunnskapsrike og hyggelige medarbeidere som alltid ønsker å yte den beste service og en sikker levering nå og i fremtiden.


Kontakt oss her
 
 
 
 
 Linker:
    
  

Decovideo
Se video med presentasjon
av Deco Systems, og
montering av NMC listverk
og hjørnekasser.