Listverk

Nomastyl - profilert listverk
Nomastyl Taklist
Et stort utvalg hulkil og profilert listverk til fornuftige priser. Enkelt å montere og male.
Arstyl - stukkatur og design
Arstyl_listverk
Stukkatur og design listverk med presise detaljer og den høyeste kvalitet.
Wallstyl - vegg og gulvlister
Wallstyl_listverk
Taklist, vegglist og gulvlister. Gerikt, dør og vinduslister i harde materialer.
Listverk for prosjekt
Prosjektlist
Listverk med de beste egenskapene for bolig og prosjekt markedet.

Bruksområder listverk
Deco lister tillater deg å sette karakter på tak og vegger, fremheve stil og høyde, leke med lys i tillegg til å løse praktiske utfordringer. 
Funksjonen med lister er normalt å skjule glipper og overganger, samt å være dekorative. Velger du Deco lister vil du også få en rekke egenskaper som gir store fordeler når det kommer til montering, holdbarhet i forhold til krymp og sprekk, samt penere resultat. Dette gir deg en høyere standard og er en av grunnene til at vi har så mange fornøyde kunder. 

Produktfordeler

Penere resultat

Listverk i kunststoff er mer stabilt enn treverk og holder seg pent over tid. Du får et penere resultat og mindre etterarbeid da listene holder samme høye kvalitet hele veien og er fri for kvist, og påvirkes ikke av luftfuktighet.

Høy kvalitet 
Deco listverk er produsert av  NMC i Belgia som er den ledende produsenten av lister i kunstmaterialer. Listverk fra NMC holder høyest kvalitet og har og de beste løsninger for miljøet.


Du sparer penger.
Sammenlikner du sluttresultatet mot treverk, mdf og gipslister ut i fra en høy standard uten synlige spikerhull, og etterarbeid sparer du penger ved å velge Deco listverk. Enkelt og praktisk

Produktene installeres raskt og nøyaktig av fagfolk, eller gjør det selv etter enkle monterings anvisninger. Listene veier lite og har faste lengder som forenkler håndtering og transport.


Holdbart

Deco listverk er fuktbestandig og passer inn i baderom og områder som svømmehaller, hotell og offentlige bygg. Produktene for vegg og gulv er laget i materialer som tåler tøff bruk. 

Lyst til å vite mer om hvorfor du bør velge listverk fra DecoSystems? Les mer her: Hvorfor velge Deco Systems
 
 

Slutt på lister som krymper og sprekker