Byggmester

XPS Listverk i nye moderne materialer - Enkelt, kjapt og pent.

Som byggmester kjenner vet du hvor mye et pent profilert listverk har å si for sluttresultatet.

Du har sikkert god erfaring med trelister og kjenner til egenskaper som fuktighetsnivå, tørk, krymp, kvistlakk og spikerslag.
Etterspørselen etter ferdig behandlet listverk i tre er økende, men også her må du til med sparkling av spikerhull, flekking, fuging og overmaling om resultatet skal bli 100%. Det er gjerne også en del begrensninger på utvalget av profiler.

Velger du xps listverk fra Deco Systems slipper du å tenke på mye av dette da materialene er stabile, slipper å ligge til tørk og du monterer dem med lim som fuger i samme opperasjon. Dette gjør at du også slipper å tenke på spikerhull, og krymp som har oppstått på ettårsbefaringene.
Velger man større typer profiler vil også de holde seg pene uten fare for sprekk og krymp.

Montering
Når du skal montere Deco listverk bytter du enkelt ut hammern med en limpistol da listene hellimes mot vegg og tak. Vi benytter et spesialutviklet lim fra samme produsent som listene. Dette er akrylbasert og svært enkelt å jobbe med. Eventuelle limrester vaskes enkelt bort med en svamp eller fille.
Kapping og gjæring av Deco listverk gjør du nøyaktig på samme måte som du er vant til med treverk, og mange håndverkere legger over 100 meter list på en dag. Les gjerne mer om montering eller se våre video under kategorien listverk.

Økonomi
Vil du ha en høy standard og et pent sluttresultat vil regnestykket sammenliknet med dagens alternativ gi den en økonomisk gevinst ved å benytte Deco listverk. Du vil se at listene ligger på omtrent samme pris som treverk eller noe over, men tar du med alle fordelene som enklere håndtering, lagring, montering og mindre etterarbeid vil du fort spare penger ved å bruke Deco listverk. Ta gjerne kontakt så kan vi vise deg dokumenterte besparelser fra våre kunder.

Det er detaljene som teller og med Deco listverk kan du være sikker på et pent resultat år etter år.
Eventyrhus AS

Vi har til siden 2010 benyttet listverk fra Deco Systems i 5 nye boligprosjekt med totalt 54 leiligheter.
Vi er veldig godt fornøyd med produktene og kommer til å benytte dette videre i våre nye prosjekt.

Terje Skatvedt, Daglig leder
Eventyrhus