Arkitekt

Arkitekter
NMC produkter fra Deco Systems innbyr Arkitekter og interiørdesignere
til å finne kreative og praktiske løsninger.

 
Deco produkter dekker alt fra klassiske stilarter til moderne design.
 
Interiørdesign
Der hvor det visiuelle står i fokus kommer Deco Produkter til sin fulle rette.
Nye leiligheter bygges i stort tempo og hva er vel mer irriterende enn å se synlige spikerhull, eller tre og mdf lister som sprekker og ikke holder over tid.
Dette er ikke lenger tema ved bruk av Deco listverk da dette monteres med lim som funger i samme opperasjon og gjør at man får en høy standard som holder seg pen også over tid.

De aller fleste av våre produkter kan lastes ned som Dwg filer for AutoCad mm. Ta kontakt for tilgang til nedlasting.   
 
Teknisk krevende løsninger
Offentlige byggs funksjon setter høye krav til valg av materialer. Deco Systems leverer Belgiske kvalitetsprodukter fra NMC som er produsert for å møte fremtidens høye krav det være seg i nye leiligheter, offentlige forsamlingsrom, hotel, sykehus, barnehager og skoler ol.
 
- Materalene er testet under varierende klimatiske forhold. Dette gjør dem holdbare over tid.
- Vårt listverk er motstandsdyktig mot råte og sopp ypperlig for områder som svømmehaller, sykehus, storkjøkken etc.
- Slitesterkt. Listverk skal tåle stor påkjenning på utsatte områder som  rundt dører og ved støt fra støvsugere og vask ved gulvlister.
 
Det at produktene også i seg selv har enkel montering, gjør installering praktisk for utbygger samt reduserer kostnadene.
 
Miljøvennlig produksjon
Listverk fra Deco Systems produseres uten cfc, kfk, bisfenol A, og flammehemmere som kan være skadelig for helse og miljø.
NMC er en Europeisk foregangbedrift som viser ansvar og produserer varer i med hensyn til miljø fra produksjon til ferdig produkt.
NMC er i dag den eneste aktøren som for eksempel også har et miljøvennlig alternativ når det gjelder monteringslim for skøter av listverk.
Bygger du "Grønt Bygg" kontakt oss gjerne for dokumentasjon eller andre spørsmål.
 
Sparer utbygger for penger over tid.
Vi har beregninger som viser svært gode besparelser for utbygger ved valg av Deco listverk. Ta gjerne kontakt for beregninger.